replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

Kunstenaar Julião Sarmento Past Reverso van Jaeger-LeCoultre

Twee limited editions van de legendarische Jaeger-LeCoultre Reverso horloge zijn nu verkrijgbaar bij gerenommeerde Portugese kunstenaar Julião Sarmento, gemodelleerd naar de originele Grande Reverso 976. De Grande Reverso 976 is één van de langst bestaande horloge collecties Jaeger-LeCoultre's. De eerste Reverso horloge werd uitgebracht in 1931 met een zaak die toegestaan ​​voor personalisatie van het horloge door het invoegen van een persoonlijk item, zoals een afbeelding of gravure, naar keuze van de eigenaar. Het geval dat "draagbare kunst 'maakt is nu legendarisch en is aanwezig in elk Reverso horloge dat is ontwikkeld sinds de eerste geweest.
Het is uitgegroeid tot een traditie voor de populaire ontwerpers te helpen bij het creëren van hun eigen interpretatie van de Reverso horloge. Een aantal van de mooiste Jaeger-LeCoultre Reverso horloges zijn gemaakt door opmerkelijke Portugese ontwerpers die hebben deelgenomen aan de TORRES Distribuição, een project gestart in 2000, dat bij elkaar heeft veel Portugese kunstenaars. Het doel van het bedrijf is om verschillende case-ruggen van de Reverso horloge gebaseerd op uiteenlopende visies van kunstenaars van de tijd ambacht.
Deze keer rond, heeft Julião Sarmento een tijdloos concept van de vrouwelijke schoonheid opgenomen in zijn twee limited edition horloges. De twee horloges zijn geïnspireerd door Julião Sarmento van de ontwerpen zijn geïnspireerd door zijn voorstelling van het vrouwelijk lichaam "persoonlijke weergave van de tijd."; dit is niet de eerste keer dat Sarmento dit symbool in zijn artistieke werk heeft getoond. Hij legt uit dat zijn werk "vaak verbonden met het vrouwelijk lichaam. Het in feite draait om vrouwelijke iconografie en ik heb zelfs een serie werken die een soort aanstaande vrouw, een vrouw die zit te wachten, een beeld dat doet denken aan ruimte en tijd te vertegenwoordigen. "
Met betrekking tot de Jaeger-LeCoultre ontwerpen, Sarmento zegt: "Het verwijst naar de ruimte waarin de vrouw beweegt, de ruimte ze vult en de onbepaalde tijd waarin ze is gevonden. Het is niet vluchtige tijd, het is eeuwig de tijd. "
De twee limited edition horloges zijn mechanisch met handmatig wond beweging. Er is een roze-gouden editie met een ronde wijzerplaat die in 20 stukken ter waarde van $ 22.317 zullen worden uitgegeven. De andere horloge bestaat uit staal met een klassieke Reverso rechthoekige wijzerplaat; 30 stuks van deze editie zal worden gemaakt met een prijskaartje van $ 12.343. Beide edities zullen een alligator lederen band en een zeefdruk de hand van Sarmento ondertekend voorzien. Bekijk meer Horloges nep en breitling transocean horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex