replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月11日星期一

eWatches.com Moments in Time: De Indy 500 race vindt dit weekend plaats

De Indy 500 race vindt plaats dit weekend in Indianapolis, IN. Meer dan 250.000 toeschouwers worden verwacht om het evenement op de Indianapolis Motor Speedway in Speedway Indiana wonen.
De Indy 500 wordt beschouwd als een van de grootste spektakels in de autosport en wordt ook beschouwd als een van de meest prestigieuze motorsport evenementen in de wereld.
SL-10040-BB-05 Precisie is alles, of u nu Racen in de Indy 500 of Racing naar uw bestemming dit Memorial Day weekend te krijgen. De Zwitserse Legend Sprint Racer heren chronograaf horloge Geeft de tijd up-to-the-moment dat je nodig hebt. Uitstekende Heren Strap horloge heeft een zwarte ion-plated roestvrij stalen kast en zwarte siliconen band. De stationaire tachymeter bezel omringt het opvallende rode wijzerplaat met drie subdials, lichtgevende wijzers en markers. dynamische band horloge is voorzien van een automatische kalender, kleine seconde, 30 minuten en 12- uurs registers. Deze Zwitserse makelij kwarts heeft een schroef-down kroon en de zaak terug voor waterdichtheid tot 100 meter of 330 voet.
Gratis verzending is opgenomen op de Zwitserse Legend horloges en alle binnenlandse horloge aankopen bij eWatches.com.

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex