replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月13日星期二

CHRIS BENZ Defensie KOMMANDO Diver

Dit is een vrij koele kijken weinig tactische diver - niets te flitser, maar een betaalbare high-precisie-uurwerk dat werd ontwikkeld door Chris Benz voor tactische verdediging operaties en één die met succes over de hele wereld is getest door de operationele strijdkrachten en speciale eenheden.



Zijn handen en markers zijn bedekt met CB's zeer lichtgevende "CHRIS BENZ Safety Lighting System", terwijl de jet-zwarte wijzerplaat met zijn Duits-achtige geordende en minimalistisch markeringen uitstekend, intuïtieve leesbaarheid moet bieden, zelfs in de meest extreme lichtomstandigheden.



De robuuste behuizing is gemaakt van marine-grade roestvrij staal en is uitgerust met een Screwdown achterkant van de behuizing en de kroon, een zeer krasbestendig, ontspiegeld saffier kristal op beide zijden, een draaibare duikers bezel, een Helium uitlaatklep en is waterdicht tot diepten van 1000 m / 100 bar.



Het Kommando Diver is voorzien van een niet-reflecterende, matte PVD coating in diep zwart voor dat wenselijk tactische look. Het functioneert betrouwbaar dankzij de hoge-kwaliteit, nauwkeurige quartz uurwerk met een extra lange levensduur van de batterij tot 3 jaar. bekijk meer replicas horloges en replica Rolex Sea Dweller

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex